Ελάχιστα Ενδεικτικά Μεταφορικά Κόστη

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμες ώρες (9:00πμ - 15:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.


Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και γνωστοποιούνται στον πελάτη. Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα σε παραγγελία από προμηθευτές (με την ένδειξη «Αναμένεται σύντομα» ή «Κατόπιν παραγγελίας») αποστέλλονται άμεσα μετά την συλλογή όλων των προϊόντων στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας. Δεν αποκλείεται τμηματική αποστολή επιμέρους προϊόντων μίας παραγγελίας.

Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιλέγει ελεύθερα τα μέσα αποστολής εφόσον ο τόπος παράδοσης εξυπηρετείται από το δίκτυο διανομής της, και τα γνωστοποιεί στον πελάτη με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της αποδοχής της παραγγελίας καθώς και το κόστος αποστολής αν υπάρχει ή άλλως αργότερα με νεώτερη αλληλογραφία εφόσον η αποστολή αφορά απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο προορισμό (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά νησιωτική ή ακριτική περιοχή κ.λ.π.).

Όλες οι παραγγελίες επιβαρύνονται με ελάχιστα έξοδα αποστολής :


0-2.00 kg 3,90€*

2.00 kg + 1.00€* per kg

+ 1,00€ προαιρετική ασφάλεια μεταφοράς μέχρι του ποσού των 400,00€ όπου σε περίπτωση προβλήματος ο αγοραστής απευθύνετε στην εταιρία μας για αποζημίωση και όχι σε μία άγνωστη προς εκείνον εταιρία ταχυμεταφορών.

Επιπλέον χρεώσεις:

Περισσότερα από 1 τεμάχια συν 2,50€* ανά τεμάχιο


Κατόπιν συμφωνίας σε περιπτώσεις ασυνήθιστα μεγάλης ποσότητας προϊόντων στην παραγγελία.

*(στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.

Σε περίπτωση που τα προς παράδοση προϊόντα της πώλησης είναι άνω των 60 λίτρων ή 40 kg, τότε ο πελάτης υποχρεούται να επιλέξει ο ίδιος τον τρόπο αποστολής με εκ μέρους του εντεταλμένο μεταφορέα. Η μεταφορά επιβαρύνει τον πελάτη ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής. Σε περιπτώσεις συσκευών που απαιτούν χρήση ανυψωτικού μηχανήματος το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ο κίνδυνος από την μεταφορά στην περίπτωση αυτή μεταβαίνει στον αγοραστή.